Wil jij meezingen?

Na de lange periode van Covid beperkingen start Biggel mee weer met repeteren. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden vanaf 1 september 2022. 

Lid worden?
Hou jij van zingen? Kom dan eens langs om een repetitie bij te wonen. Je kunt vrijblijvend drie repetities bijwonen. We repeteren iedere woensdagavond in zalencentrum De Hoogte in Winsum van 20.00 tot 22.00 uur. Je kunt altijd een keer komen kijken of vooraf even contact opnemen met onze secretaris, Ankie Onnes (per mail: ankieonnes@icloud.com.

Samenstelling koor
Het koor bestaat uit circa 30 vrouwen en 10 mannen. Iedereen die van zingen houdt is welkom; hoe jong of oud je ook bent. Maar … we zouden wel blij zijn met aanmeldingen door mannen. 

Repertoire
Het repertoire van Biggel mee wordt zoveel mogelijk in overleg met de koorleden bepaald. Wil je een voorproefje horen? Klik dan op de pagina met optredens om te zien wanneer we optreden of neem een kijkje op de pagina met het repertoire.

Contributie
De contributie bedraagt € 17,00 per maand. Wanneer de hoogte van de contributie een probleem vormt, kunnen mensen die een uitkering ontvangen of mensen met een minimuminkomen een beroep doen op het  stimuleringsfonds van de gemeente Winsum.

Naast het wekelijks bezoeken van de repetities, verwachten we van leden ook dat ze zo veel mogelijk liedjes uit het hoofd leren. Dit kun je tijdens de repetities natuurlijk al oefenen, maar het leren van teksten is iets wat je vooral buiten de repetities kunt doen. Om het thuis instuderen gemakkelijk te maken, zingt onze dirigent mp3tjes van alle stukken in, per stemsoort. Deze bestanden kun je via de computer beluisteren zodat je thuis je eigen partij goed kunt oefenen. Tijdens de repetitie kunnen we dan vooral aandacht besteden aan het samen zingen en de presentatie.
Als we optreden zingen in ieder geval de leden op de voorste rij altijd zonder bladmuziek.

Kleding
Biggel mee treedt op in zwarte kleding. Voor een optreden krijgen de dames een gekleurde corsage uitgereikt, en de mannen een stropdas. 

Nog even rustig nalezen?
Hieronder staat een aantal documenten waarin je alle informatie over het lidmaatschap nog eens rustig kunt nalezen. De documenten worden gedownload als een PDF.

Nieuwe leden welkom – versie 5
Aanmeld formulier versie 2022
Privacyreglement versie 02 april 2019
Huishoudelijk reglement 04-2019
Regels voor optreden – versie 2